SERVEIS I QUOTES MENSUALS

Abans de iniciar qualsevol servei s’ha de fer una sessió de valoració inicial, d’aquesta manera us podrem 

aconsellar sobre quins serveis us poden ajudar millor. El preu d’aqueta sessió és de 50€/persona.

 

 

No fem sessions de prova gratuïta: creiem molt en la qualitat dels nostres serveis i en el procés de valoració inicial, i 

ens volem assegurar que des de la primera sessió, atenem a les indivdualitats de cadascú de forma eficient i segura.

Entrenament personal

Els entrenaments individuals són ideals per a persones amb necessitats molt concretes. Si vols recuperar-te d’alguna lesió o en vens d’una, és una bona opció. També, és ideal per a aquells i aquelles que heu de preparar alguna prova o competició esportiva en concret. Amb el teu entrenador/a treballaràs la respiració, la mobilitat, estiraments, coordinació, força, potència i treball cardiovascular, en un entorn privat, íntim i 100% personalitzat, cuidant cada detall.

1 entreno/setmana

200 al mes (IVA inclòs)
  •  

2 entreno/setmana

390 al mes (IVA inclòs)
  •  

Entrenament duo

Entrenament personal multiplicat per 2 .Vosaltres podeu escollir la persona amb qui entrenareu o us la busquem nosaltres. El teu entrenador/a adaptarà en tot moment els entrenaments a les necessitats de cadascú gràcies a la valoració inicial individual, escollint els treballs de mobilitat, potència, força i resistència que més s’adaptin a tu. És una modalitat ideal per qui vulgui entrenar amb més privacitat amb amics, família o parella. 

1 entreno/setmana

95
al mes (IVA inclòs)
  •  

2 entrenos/setmana

190
al mes (IVA inclòs)
  •  

3 entrenos/setmana

285
al mes (IVA inclòs)
  •  

Entrenament en grup reduït

Entrenaments funcionals de fins a 4 persones apte per a tots i totes. Personalitzem els exercicis al teu estat de forma actual gràcies a la valoració incial individual i en cap moment t’hauràs de preocupar si els teus companys/es tenen més o menys experiència a l’entrenament, nosaltres ho adaptem. Començarem amb automassatges de foam roller i exercicis de mobilitat. Després farem un escalfament actiu amb desplaçaments i moviments dinàmics. El primer bloc és el de potència, on aprendràs a moure’t més ràpid i de forma mé segura. Seguirem amb els blocs de força, que compte amb 2 o 3 blocs amb exercicis amb el teu propi pes o amb càrregues adaptes al teu nivell. Acabarem amb un treball cardiovascular de curta durada. Com a tots els nostres serveis, estarem al 100% atent a les teves necessitats però gaudint alhora de sessions més divertides i socials.

1 entreno/setmana

80
al mes (IVA inclòs)
  •  

2 entrenos/setmana

137
al mes (IVA inclòs)
  •  

Et podem ajudar?

Et preguem que omplis tots els camps per poder-te assessorar millor. Gràcies!


    Entrenament PersonalEntrenament DuoEntrenament Grupal