SERVEIS I TARIFES

Entrenament en grup reduït

Entrenaments funcionals de 3 a 5 persones apte per a tots i totes, tinguis o no experiència amb l’entrenament. Adaptem els exercicis al teu estat de forma inicial gràcies a la valoració incial individual i en cap moment t’hauràs de preocupar si els teus companys/es tenen més o menys experiència, nosaltres ho adaptem i fem un seguiment constant.

 

Farem exercicis de respiració, mobilitat i estiraments per a sentir-te millor, i exercicis de força, potència i resistència per a que et moguis i et sentis més capaç. Tot això, rodejat d’un ambient agradable i familiar.

Tarifa 1 dia/setmana

82
al mes
  •  

Tarifa 2 dies/setmana

140
al mes
  •  

Entrenament personal

Els entrenaments individuals són ideals per a persones amb necessitats molt concretes i específiques. És ideal si pateixes d’alguna patologia severa o una lesió greu i hem d’adaptar al 100% la sessió. També resulta interessant per a esportistes que busquin rendiment i vulguin entrenar de forma individual. En les sesssions d’entrenament personal aplicarem els mètodes que més s’adaptin als teus objectius i condicions, amb un seguiment molt proper i específic.

Pack 5 sessions

239 (47,80€/sessió)
  •  

Pack 10 sessions

449 (44.9€/sessió)
  •  

Demana una 1a visita gratuïta

Ei, no corris! És necessari que omplis amb detall cada apartat, en especial, a la pregunta: «en què et podem ajudar?»


    Entrenament personalEntrenament grup reduït