Qui som?

El CEI Girona el formeu vosaltres, però també l’equip de professionals els quals us ajudaran dia a dia en tot el que necessiteu. 

Formació, atenció propera i professionalitat.

Jordi Torras - CEO

Jordi Torras

Director i Head Coach

@coachtorras

Des del 2013, en acabar el grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, he tingut l’oportunitat de créixer envoltat d’experiències enriquidores. Gràcies a un denominador comú: les persones

 

Des de gent molt jove he tingut la sort de poder millorar la qualitat de vida de nens i nenes, fins a gent gran. Mitjançant un tracte proper, amb un toc d’humor i per descomptat, professional.

 

No entenc aquesta professió sense l’aprenentatge constant. És per això que porto quasi una dècada formant-me amb les millors escoles d’Estats Units en salut i entrenament, els quals per mi són els referents en matèria d’entrenament.

 

Amb feina i dedicació, el 2019 vaig poder inaugurar el CEI Girona, el projecte i l’espai que sempre havia somniat fer realitat.

 

A part de la gestió del centre i els entrenaments, em dedico a formar a altres professionals amb el sistema de Michael Boyle a través de les formacions CFSC arreu d’Espanya. 

Arnau Alonso Coach

Arnau Alonso

Head Coach

@arnauentrenaments

Porto dedicant-me al món de la salut i l’entrenament des del 2014, realitzant tant entrenaments personals com classes grupals.

 

M’agrada molt el fet de poder ajudar a la gent a sentir-se millor, a tenir més independència i a guanyar qualitat de vida.

 

Intento mantenir-me actualitzat i aprendre constantment dins d’un camp que és molt complex per poder anar acumulant coneixement i eines per posar-les al servei de les persones.

 

Actualment continuo aprenent el CEI Girona, un espai on intentem fer les coses bé, on per sobre de tot busquem la salut de la gent.

Nonna - Coach

Nonna Van der Merwe

Coach

@nonna.vdm

M’agrada l’esport (sobretot Gimnàstica Artística) i també m’agrada seguir aprenent contínuament – dels àmbits d’esport, readaptació, entrenament en general, i sobretot de les persones. 

 

Va ser durant la meva experiència com a gimnasta que vaig viure la importància d’aquests àmbits al món i per això vaig decidir dedicar-me a ser “Biokineticist” (readaptadora), “Human Movement Scientist” (entrenadora personal) i entrenadora de Gimnàstica Artística Femenina. A Sudàfrica vaig estudiar “Human Movement Science” i després vaig estudiar “Biokinetics”, per poder programar i dirigir entrenaments per persones amb perfils molt diferents: readaptació de lesions, recuperació post-operacions, gestionar i intentar de millorar malalties o molèsties cròniques, i molts més. En arribar a Catalunya vaig fer el Màster en Readaptació a l’Activitat Física i la Competició Esportiva de l’EUSES. 

 

El meu objectiu és millorar la qualitat de vida i el benestar general de les persones amb l’exercici físic. Opino que l’entrenament és essencial per a tothom i crec que no hi ha ni una persona que no pugui millorar la seva qualitat de vida mitjançant l’exercici – entrenar és per tothom i sempre es pot adaptar al perfil de la persona.

 

Sóc de Namíbia i porto a Catalunya des del 2017.

Jordi Corbalan Frigola

Coach

@totticorbalan

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, el que més m’agrada és treballar al costat de les persones, intentant millorar el seu dia a dia a través de l’exercici físic. El meu objectiu és que es surti de cada sessió millor de com s’ha arribat tinguent en compte la situació personal de cadascú, amb un tracte proper,  adaptant-me als entrebancs que puguin sorgir al dia a dia, ja que entenc que per a molts, no és fácil compaginar la vida personal amb la professional (nens/es, feina, estrés, falta de ganes…). La meva màxima prioritat és ser eficaç en el temps per tal de treure el màxim profit als entrenaments.

He treballat a l’àrea de rehabilitació cardíaca a l’hospital Santa Caterina de Girona, readaptació de lesions i treball de força a Sport Clinic a Girona, Entrenador personal a Madrid i els meus últims 6 anys he estat visquent i treballant per Adidas a Kenia portant el treball de força i preparació física als atletes kenians. Tambe he tingut l’oportunitat d’entrenar a varietat de persones amb diferents necessitats: població adulta i gent gran, pèrdua de greix, guany de massa muscular, reducció ansietat, embaràs, etc.

Fer exercici físic en un bon entorn i ambient com en el CEI fa que les coses siguin més fàcils i sostenibles, en especial per a totes les persones que confieu en nosaltres. Estic molt content de formar part d’aquesta bonica família.

Estem certificats per les millors acadèmies i escoles d’entrenament a

 nivell internacional.