DEMANA UNA 1a VISITA

Demana’ns una visita informativa gratuïta i t’atendrem durant 10-15′ per a coneixe’ns. Recorda que és indispensable fer aquesta primera visita abans de començar.


  Entrenament personalEntrenament grup reduïtEntrenament duoEntrenament durant l'embaràs

  «Els informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació:


  El responsable del tractament de les seves dades és Jordi Torras Bartolí, amb CIF: 40367752S i domicili a Girona, c / Enric Claudi Girbal, 24, 3r 1a – CP 17003. L’informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti per tal de contestar la seva sol·licitud d’informació. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió.

  No comunicarem les seves dades. 


  L’informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.


  La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d’acceptació al final d’aquest formulari».