Benvingut/da a la nostra Política de Privacitat de CEI GIRONA. En aquest apartat t'explicarem amb exactitud i de forma amena els temes legals. Volem que confiïs amb nosaltres, per tant podràs comprovar que ens ho hem pres de debò.

Qui hi ha darrere? 

1-Responsables de les dades: Jordi Torras Bartolí

2-Document d’identitat: 40367752S

3-Activitat professional: Entrenament Personal

4-Contacte amb nosaltres via email: ceigirona@gmail.com

COM ES LEGITIMA EL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

La base legal pel tractament de les teves dades es troba en el consentiment del formulari que trobarà a la part inferior de la pàgina web, i en cadascun dels formularis que hi ha en aquesta web i sobretot en la seva Àrea de Client. 

És a dir, marcant la casella de consentiment, ens està proporcionant les seves dades personals legalment. Les dades que ens està donant estaran custodiades per Jordi Torras Bartolí i estaran protegides.

 

D’aquesta manera, “Jordi Torras Bartolí” informa els usuaris que, en compliment del RGPD 679/2016 disposem d’un Registre d’Activitats. D’aquesta manera, està acceptant de forma expressa, plenament i sense reserves que “Jordi Torras Bartolí” tracta les seves dades personals de forma automatitzada i les incorpora en el tractament de dades amb la finalitat de poder respondre les seves consultes i oferir els serveis.

 

Aquesta política de privacitat descriu la recopilació i l’ús que fem de la seva informació personal. Tret de què s’estableixi el contrari, es considerarà necessari omplir totes les dades obligatòries per utilitzar tots els formularis.

COM OBTENIM LES SEVES DADES? 

Totes les dades personals que tenim seves són mitjançant els formularis de contacte i Àrea de Client que ompli. 

 

-Procedència i categoria de dades tractades: les dades personals que tractarem són les seves dades identificatives que vostè ens faciliti a través del formulari de registre que trobarà al nostre lloc web.

 

-Temps de conservació: les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

 

-Legitimació: tractem les seves dades només si comptem amb el seu consentiment exprés i informat per fer-ho, i sempre d’acord amb les finalitats descrites.

 

-Destinataris: les dades que vostè ens faciliti no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

 

Dades personals que et demanem als formularis i a l’Àrea de Client:

Nom i cognoms:

Correu electrònic: 

Telèfon:

 

Com pot observar, visitar la web no suposa que estiguis obligat a facilitar cap informació de caràcter personal.

Tindrà l’opció de prestar la seva acceptació i consentiment al tractament de Dades Personals per part de “Jordi Torras Bartolí” de conformitat amb la present Política de Protecció de Dades. No obstant això, si no accepta els termes de la Política de Protecció de Dades que se li sol·liciten a les caselles inequívoques de consentiment que hi ha als formularis, no podrà utilitzar els formularis de contacte.

PERQUÈ NECESSITEM LES SEVES DADES?

La informació personal que ens faciliti mitjançant els diferents formularis i correus electrònics, es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres fins, ni s’entregarà a terceres persones sense el seu consentiment, d’acord amb els principis del RGPD 679/2016, 

 

El nostre compromís:

  • Protegir la seva intimitat i tractar de forma confidencial la informació que ens hagi donat.
  • La informació que ens faciliti serà utilitzada únicament per respondre’l.
  • No revelarem les seves dades personals a tercers sense el seu consentiment.

COM SE SEGUR QUE LES MEVES DADES ESTAN SEGURES?

Com li hem comentat abans, hem de ser conscients que la seguretat a Internet no és segura però sí que realitzem una sèrie d’accions periòdiques per tal de protegir la nostra web, els nostres servidors i totes les dades personals de les quals en som responsables:

  • Passarem l’escàner de Wordfence a la recerca de malware, virus, injecció de codi o qualsevol arxiu maliciós que posi en perill la seguretat del web.
  • Gràcies a la revisió de Google Analytics podem mantenir a ratlla els spam i altres accions automatitzades de tercers a la nostra web.

 

Així mateix, l’informem que podran demanar la tutela dels seus drets davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb seu al Carrer de Jorge Juan, 6, 28001 Madrid.